Oman keisarien aikakirjat 1: Mosaiikkilintu

Viertola, Ulla

Oman valtakunnan keisari Adulkar III on kovin nuori; kansa ei voi luottaa häneen hädän hetkellä, kun Omalle elintärkeä joki kuivuu ja koko valtakunta on vaarassa.

Keisarillinen unennäkijä varoittaa Adulkaria vihaisista vesihengistä, ja Adulkar lähtee matkaan halki autiomaan lepyttääkseen niitä. Mutta hänen tielleen ilmaantuu pahanilmanlintuja. Oliko unennäkijän kertomus sittenkin valetta? Ja jos, niin kuinka syvällä ovat petoksen juuret?

Aatelisrouva Aurelia tahtoo tyttärensä Elenjan Adulkarin puolisoksi. Tytär on muuten kelpo aatelisneiti, mutta hänessä on yksi paha vika. Tyttö puhuu usein oudosta kyvystään aistia toisten ihmisten tunnetilat, ilon ja pelon, jopa kuoleman tyhjyyden. Oman valtakunnan alati syvenevässä kaaoksessa Elenjan tunneaseen voima on mahtava.

Ulla Viertolan esikoisteos puhuu viisaasti ja taitavasti ystävyydestä ja vallanhimosta. Kirjassa käsitellään syvällisesti myös sitä, kehen ja mihin maailmassa voi uskoa ja luottaa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510317136
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: N842
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.