Kaikki kirjonnasta
Ei saatavilla

Kaikki kirjonnasta

Hemingway, Karen

Kaikki kirjonnasta esittelee maailman lukuisista kirjontamenetelmistä suosituimmat ja opastaa perinpohjaisesti, vaihe vaiheelta, kuudentoista menetelmän työtavat. Tarkkoja, runsaasti kuvitettuja työohjeita voi joko seurata sellaisenaan tai soveltaa omiin tarpeisiin. Mukana on alansa huippua edustavien kirjojien suunnittelemia malleja – perinteisiä sekä moderneja. Työtapojen lisäksi myös kirjonnan kiehtova historia tulee tutuksi. 

Kaikki kirjonnasta on selkeä ja perusteellinen opas vasta-alkajalle, mutta tarjoaa riittämiin haasteita ja inspiraatiota kokeneellekin kirjojalle. Edessäsi on lukemattomia hienoja hetkiä, kun tunnet kankaan ja langan käsissäsi ja näet, kuinka värit ja muodot alkavat täyttää ”maalauksesi” pintaa. Ei haittaa, jos aloittamasi työt eivät aina valmistu. Tärkeintä kirjomisessa on käsillä tekemisen ilo. Se on täydellistä terapiaa kiireistä arkea vastaan.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510319826
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 65.4

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.