365 päivää Nalle Puhin kanssa

Milne, A.A.

Vietä hyrisevän hauska vuosi Nalle Puhin ja ystävien seurassa! Hilpeät mietteet ja persoonalliset tuumaukset ilahduttavat niin arkena kuin juhlapäivinä.

Vietä hyrisevän hauska vuosi Nalle Puhin ja ystävien seurassa! Puhin, Nasun, Ihaan ja muiden Puolen Hehtaarin Puiston asukkaiden hilpeät mietteet ja persoonalliset tuumaukset ilahduttavat niin arkena kuin juhlapäivinä, niin kevätauringon paistaessa kuin syksyn hämärimpinä hetkinä.

365 päivää Nalle Puhin kanssa sisältää kuvan ja tekstin vuoden jokaiselle päivälle. Niin pienten kuin suurten toivekirjasta löytyvät parhaat sitaatit ja lempikatkelmat teoksista Nalle Puh ja Nalle Puh rakentaa talon. Sivuille ovat päässeet juuri ne hellyttävät lausahdukset ja pieniälyisen lelukarhun omintakeiset tulkinnat, jotka yhdessä E. H. Shepardin mieltä lämmittävien piirrosten kanssa ovat tehneet A. A. Milnen kirjoista yhä uusien sukupolvien rakastamia klassikoita.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510319949
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.5 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.