Kauhugeeni

Kaye, Marilyn

Kolmiosainen sarja Amy Candlerin jännittävimmistä seikkailuista.

Vaarallinen perimä -kirjassa alkanut kohtalokas tautiepidemia riehuu yhä maapallolla. Nyt sen kouriin on joutunut Amyn paras ystävä Tasha. Amyn on siis jälleen lähdettävä hurjalle matkalle löytääkseen parannuskeinon sairauteen. Tällä kerralla hän ei kuitenkaan palaa dinosaurusten pariin, vaan hänet kutistetaan mikroskooppisen pieneksi ja ruiskutetaan ihmiskehon sisälle etsimään taudin aiheuttavaa geenimutaatiota.

Miten Amy selviytyy solujen ja kromosomien sokkeloisessa maailmassa? Pystyykö hän auttamaan Tashaa vai joutuuko hän itse aktivoituneen tappajageenin uhriksi?


Ennakkotieto

Vaarallinen perimä -kirjalla alkanut Geeni-trilogia vie toisessa ja kolmannessa osassaan kloonityttö Amyn yhä mielikuvituksellisempiin seikkailuihin.

Kauhugeenissä ihmisille kohtalokas tautiepidemia riehuu yhä maapallolla, ja nyt sen uhriksi on joutunut Amyn paras ystävä Tasha. Amyn on siis jälleen lähdettävä hurjalle matkalle löytääkseen parannuskeinon sairauteen. Tällä kerralla hän ei kuitenkaan palaa dinosaurusten pariin, vaan matkaa ihmiskehon sisälle etsimään taudin aiheuttavaa geenimutaatiota.

Kloonatussa tulevaisuudessa Amy siirtyy satojen vuosien päähän, aikaan, jolloin kloonit ovat vallanneet maailman. Ihmeellisintä siinä on se, ettei se ole kovinkaan ihmeellistä. Amyn on huippukykyjensä vuoksi helppo sopeutua muiden geenimanipuloitujen joukkoon. Elämä vaikuttaa täydelliseltä, mutta pinnan alla lymyää ongelmia ja vaaroja, joihin Amy joutuu ikävällä tavalla törmäämään.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510320297
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: N84.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.