Myrskynmetsästäjä

Riddell, Chris; Stewart, Paul

”Se on Suurmyrsky!” kapteeni karjui. ”Nyt lähdetään myrskynmetsästykseen!”

Pajun lupaavasti alkanut ura ilmarosvojen Myrskynmetsästäjä-aluksen ruorimiehenä saa ikävän kolauksen, kun arvokas rautapuulasti menetetään hänen tunarointinsa takia. Ahneudestaan kuulu laivanvarustaja Äiti Hevonsulka tarjoaa vielä mahdollisuuden kuitata vahingot, mikäli kapteeni Pilvisusi vain suostuu purjehtimaan Suurmyrskyn silmään ja kaappaamaan pahamaineisen Hämärikön aarrelastin. Väärissä käsissä arvokas myrskyfraksi osoittaisi tuhovoimansa, mutta oikein käytettynä se puhdistaisi Alakaupungin saastuneet vesivarat ja pelastaisi ankkuriketjuin kahlehditun Santafraxin kaupungin leijumasta tiehensä.

Pilvisusi ei halua värvätä poikaansa kaikkien aikojen vaarallisimman ilmarosvoreissunsa miehistöön, mutta sehän ei suinkaan estä nuorta huimapäätä tarttumasta salakuljettajan ”ystävälliseen” tarjoukseen.

Myrskynmetsästäjä on hurmaavan huikea seikkailutarina paikkaansa etsivästä nuorukaisesta, ylpeydestä ja anteeksiannosta. Itsenäinen kertomus jatkaa Tarinoita Maan reunalta -sarjaa, jonka ensimmäinen osa Sysimetsän poika ilmestyi 2005.


Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510320570
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: N84.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.