Frank Zappa
Ei saatavilla

Frank Zappa

Miles, Barry

Popkulttuuria laajasti kronikoinut Barry Miles kirjoittaa värikkään muotokuvan 1993 syöpään kuolleesta Frank Zappasta, yhdestä 1900-luvun popmusiikin todellisesta nerosta. Frank Zappa -elämäkerta valottaa onnistuneesti niin kohteensa lukuisat ristiriidat kuin tuotannon ällistyttävän monipuolisuuden.

Frank Zappa hallitsi rocktähden elkeet, mutta hän oli myös säntillinen Stravinskysta ja Stockhausenista innoittunut säveltäjä. Hän halveksi huumeiden käyttöä ja muita hedonistisen rockmaailman itsestäänselvyyksiä, mutta rakasti samalla bändäreitä ja oli valmis ottamaan vastaan näiden tarjoamia nautintoja. Hän oli kitaravirtuoosi, perfektionisti, taitava liikemies ja väsymätön yhteiskunnan sovinnaisuuksien pilkkaaja.

Frank Zappa kertoo taiteilijaneron uran huippuhetket ja aallonpohjat, ja tavoittaa onnistuneesti myös sen amerikkalaisen sosiaalisen ja poliittisen maailman, jossa Zappa poikkeuksellisen tuotantonsa laati. Zappan Suomen-vierailuja käsittelevän osan on kirjoittanut Esa Kuloniemi.

”Erityisen mielenkiintoisen tästä laitoksesta tekee Esa Kuloniemen laatima Zappa ja Suomi -artikkeli, jossa vuonna 1993 syöpään menehtyneen musiikillisen neron seikkailuja maassamme muistelee muun muassa Matti Laipio.”
-Soundi

”Käännös on miellyttävä yllätys toinen toistaan karmeampien suomalaisten rock-kirjasuomennosten joukossa.”
-Jyri-Jussi Rekinen, Kaleva

”Barry Miles on onnistunut hyvin Frank Zappan elämän kuljetuksessa. Ytimekkäästi Frank Zappaksi nimetty kirja purkaa Zappan arvoituksellisuutta ylhäistä ja alhaista unohtamatta.”
-Suonna Kononen, Karjalainen

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510322512
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 78.993

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.