Pahkasika - kymmenen kirjainta joihin voit luottaa

Liimatta, Tommi

Vakava Pahkasika

Jokaisella Pahkasian lukijalla on muistoissaan omanlaisensa Pahkis. Monelle se on hervottomia sanaleikkejä, absurdeja maailmankuvia, tahallisia väärinymmärryksiä, infantiilia hevosenleikkiä typerillä asioilla tai vastuutonta naureskelua kaikelle mikä liikkuu.

Tämän kepeän valtavirran ohesta löytyy myös toisenlainen Pahkasika. Huumorilehden 25 vuoteen ja lähes 5 000 julkaistuun sivuun mahtuu mukaan myös tummempia, synkempiä ja raskaampia juonteita. Monien Pahkasika-juttujen takaa löytyy jopa asia, merkittävä epäkohta tai vääryys, jota käsitellään huumorin keinoin.

Pahkasika on säännöllisesti nostanut esiin myös aiheita, joihin huumorin yhdistäminen saattaa äkkipäätään ajatellen tuntua vaikealta - jopa mahdottomalta. Iloisesti pirskahtelevien artikkeleiden ja sarjakuvien seasta löytyy materiaalia, jota lukiessa nauru tuntuu juuttuvan kurkkuun. Juttu on kyllä hauska, mutta samalla jotenkin rankka, jopa karmaiseva.

Pahkasika on siis myös vakava. Tämän kokoelman toimittanut Tommi Liimatta on sisällyttänyt kirjaan myös laajan otannan tätä vakavampaa Pahkasikaa. Siitä erikoiskiitos.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510322789
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.