Miles Davis - Kind of Blue
Ei saatavilla

Miles Davis - Kind of Blue

Kahn, Ashlay

Miles Davisin Kind of Blue on yksi modernin jazzin tärkeimpiä levytyksiä niin kriitikoiden kuin muusikoidenkin mielestä. Ostava yleisö on pitänyt huolen siitä, että albumi on myös kaikkien aikojen myydyin jazz-levytys.

Kaikki tapahtui Columbia-levy-yhtiön studioilla New Yorkissa maaliskuun 2. ja huhtikuun 22. päivänä vuonna 1959. Vain kaksi intensiivistä levytyssessiota, joiden aikana Davis soitti bändeineen - John Coltrane, Bill Evans, Cannonball Adderley, Jimmy Cobb, Paul Chambers ja Wynton Kelly - jazzin perinteen uusiksi.

Ashley Kahn kertoo kiitetyssä teoksessaan paitsi Kind of Bluen synnystä noiden kahden päivän aikana, myös siitä miten Milesin musiikki muuttui 50-luvun lopulla hard-bopista modaaliseksi jazziksi ja kuinka Kind of Blue kanonisoitiin pian ilmestymisensä jälkeen yhdeksi 1900-luvun musiikilliseksi mestariteokseksi.

Kahn on haastatellut kirjaa varten liki kaikkia Kind of Bluen syntyyn vaikuttaneita soittajia, aikalaisia ja ääni- ja levy-yhtiömiehiä. Yhdessä lähes sadan valokuvan kanssa Kind of Blue -kirja avaa ennen näkemättömän ikkunan Miles Davisin mestariteokseen.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510326596
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 78892

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.