Lyhyt historia lähes kaikesta
Ei saatavilla

Lyhyt historia lähes kaikesta

Bryson, Bill

Hauska ja helposti lähestyttävä kirja kaikesta, mitä ihmiskunta on avaruudesta, maapallosta ja omasta alkuperästään saanut selville.


Eikö olisi sääli viettää ainutkertainen elämä maapallolla saamatta koskaan selville, mistä tässä kaikessa oikeastaan on kysymys? Kuinka ihmisestä tuli ihminen? Miksi kotiplaneetallamme ylipäätään on elämää? Ja miten maailmankaikkeus sai alkunsa?



Kun kirjailija Bill Bryson ryhtyi selvittämään maailmankaikkeuden suuria arvoituksia, hän halusi kerrankin kuulla tieteentekijöiltä ymmärrettäviä lauseita. Kolmen vuoden ajan hän haastatteli eri tieteenalojen johtavia tutkijoita – ja pyysi heitä aina selittämään uudestaan, jos jotakin meni ensi kuulemalta yli hilseen.



Uupumattoman työn tuloksena syntyi Lyhyt historia lähes kaikesta, joka on nimensä veroinen, hauska ja erinomaisen helposti lähestyttävä kirja… niin, todellakin lähes kaikesta mitä ihmiskunta on avaruudesta, kotiplaneetastaan ja omasta alkuperästään saanut selville.



Lyhyt historia lähes kaikesta on ollut pitkään Englannin ja Yhdysvaltojen luetuimpia – ja ehdottomasti viihdyttävimpiä – tietokirjoja.



”Muhkea, perusteellisesti tutkittu ja erinomaisen luettava.” – The Globe and Mail

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510330548
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 90

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.