Siunaus

Sahlberg, Asko

Matka mielessä, kielessä, paikassa ja ajassa

Siunaus kertoo seksuaalisen pakkomielteen riuduttamasta miehestä. Virastotyöntekijä Gustav on viettänyt vaimonsa kanssa rauhallista elämää, kun sitä ilmestyy vaarantamaan hänen mielessään herännyt kiihkeä halu. Yllättäen Gustavin arkipäivä on täynnä pelottavia salakuoppia, ja hän joutuu ponnistelemaan epätoivon vimmalla – ei vain suojellakseen avioliittoaan, vaan välttyäkseen täydelliseltä romahdukselta.

Kun Gustavin vaimo päättää lähteä selvittelemään omia ongelmiaan ulkomaille, hätääntynyt Gustav tekee samoin, mutta hänen matkastaan muodostuu painajaismainen syöksykierre maamerkkejä syvemmälle. Sen jälkeen mikään ei voi enää olla kuin ennen, ja kotikaupunkiin palannut Gustav ymmärtää, että hän on taistelunsa käytännössä jo hävinnyt.

Siunaus on paitsi matka ajassa ja Gustavin mielessä, myös kielessä. Itseään ymmärtämään pyrkivä Gustav oivaltaa selittävänsä itseään olemattomiin, mutta liian myöhään. Jäljelle jäävät ihmisen vaistot, vaistomaailman lyhyt kukoistus ja tuho.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510333082
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.