Arvaa kuinka paljon sinua rakastan kun on kesä
Ei saatavilla

Arvaa kuinka paljon sinua rakastan kun on kesä

McBratney, Sam

Arvaa kuinka paljon sinua rakastan (1998) on yksi maailman menestyneimpiä kuvakirjaklassikoita. Sen tekijät ovat nyt luoneet hurmaavan vuodenaikasarjan – neljä tarinaa täynnä lämpöä ja rakkautta.

Keväällä kaikki kasvaa ja muuttuu kaiken aikaa. Mutta löytyykö Pikku Pupun kaikkiin kiperiin kysymyksiin vastaus? Kesäkirjassa Pikku Pupu ja Iso Pupu ihastelevat kesän väriloistoa ja pohtivat, mikä väri on kaunein. Syksykirjassa tuuli tuo Pikku Pupun tielle hauskan yllätyksen, joka saa myös Ison Pupun hämmästymään, ja talvikirjassa luminen maisema innostaa Pikku Pupun ja Ison Pupun leikkimään arvoitusleikkiä.

Ison Pupun ja Pikku Pupun rakkaudesta kertovat, kauniit pienet tarinat ovat tulevia hittejä niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. Kirjailija McBratney ja kuvittaja Jeram ovat voittaneet töistään monia palkintoja, ja Arvaa kuinka paljon sinua rakastan -kirjaa on myyty maailmalla yli 15 miljoonaa kappaletta eri muodoissaan. Tekijäkaksikolta on ilmestynyt myös ihastuttava kuvakirja Kaikki ovat yhtä rakkaita (2004).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510333648
Ilmestymisvuosi: 2007

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.