Pahkasika - hinta pärstän mukaan

Useita kirjoittajia. Esipuhe Simo Frangen.

Suomalaisen huumorin vesilastissa plaanaava lippulaiva Pahkasika päkitti neljännesvuosisadassa ulos kaikkiaan noin 5 000 sivua hupikamaa. Nyt tästä huumorin jättimäisestä kantavierteestä on tislattu esiin se kaikkein kirkkain ydinmehu. Tähän kirjaan on valittu Pahkiksen kaikkien aikojen suosituimmat huumoripläjäykset, surkuhupaisimmat artikkelit ja ikimuistoisimmat sarjakuvat.

Kirjasarjan ensimmäisessä osassa (Pahkasika - kymmenen kirjainta joihin voit luottaa) esiteltiin ansiokkaasti Pahkasian vähemmän tunnettuja ja totutuimmasta Pahkis-materiaalista poikkeavia juttuja. Sarjan toisessa osassa ollaankin sitten itse asian äärellä: tämä opus lassoaa yhteen Pahkasika-huumorin olennaisimman sisällön.

Tässä järkälemäisessä kirjassa ovat mukana kaikki Pahkasika-jengin keskeisimmät kirjoittajat ja piirtäjät. Heidän töistään on kirjan toimittanut maisteri Simo Frangén poiminut iloksemme Pahkasian lukijoiden kestosuosikit; hupiklassikot, joille nauretaan jo kolmannessa polvessa.

Olenkin varma, että tästä kirjasta on iloa muuallakin kuin keikkuvan keittiönpöydän jalan alla.

Markku Paretskoi
Pahkasian päätoimittaja vuosina 1975-2000

P. S. Lopuksi pieni ajatusleikki. Minä käytin Pahkasian tekemiseen 25 vuotta ja 5 000 sivua. Maisteri Frangén esittelee Pahkasian sujuvasti ja erittäin kattavasti 344 sivulla. Hän tarvitsee homman hoitamiseen siis vain 6,9 prosenttia minun käyttämästäni sivumäärästä. Mikäli aikoinani olisin yltänyt samaan kustannustehokkuuteen, minulta olisi tärväytynyt Pahkiksen tekoon aikaa 6,9 prosentin mukaan laskien vain 1,7 vuotta. Ja jos olisin käyttäytynyt hyvin, minun olisi kenties tarvinnut lusia kakustani vain puolet.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510333884

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.