Sala kavala
Ei saatavilla

Sala kavala

Marr, Melissa

Kuolevaisille tuntemattomassa varjojen ja vaarojen maailmassa on alkamassa valtakamppailu. Vuosisatoja vallinnut tasapaino keijuhovien suhteissa on järkkynyt, minkä seurauksena Irial, pimeän hovin hallitsija, joutuu taistelemaan pitääkseen kapinalliset ja haavoittuvaiset keijunsa koossa.

17-vuotias Leslie ei tiedä keijuista eikä niiden juonitteluista yhtään mitään. Kun hän näkee aavemaisen kauniin tatuoinnin olennosta, jolla on silmät ja siivet, hän tuntee vain, että hänen on saatava sellainen. Hän on vakuuttunut siitä, että kuva on symboli muutoksille, joita hän epätoivoisesti kaipaa elämäänsä.

Tatuointi todellakin tuo muassaan muutoksia - ei tosin sellaisia, joista Leslie unelmoi, vaan uhkaavia ja vangitsevia. Kuva sitoo Leslien ja Irialin yhteen vetäen tytön yhä syvemmälle vastustamattomaan keijumaailmaan, alttiiksi sen vaaroille...

Melissa Marr jatkaa kirjassa Ilki ihana alkanutta keijutarinaansa pimeällä, lumoavalla kertomuksella viettelyksestä ja sen seurauksista sekä sankaruudesta hetkellä, jolloin sitä vähiten odotetaan.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510334966
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: N84.5
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.