Joulun kuvia

Brotherus, Natalia - Dodd, Nina

Joulun kuvia -teos on suomalainen, urbaani joulun inspiraatiokirja, joka hurmaa mutkattomuudellaan ja pirteydellään. Kirjan kauniit kuvat ja moderni, mutta ajaton ilme johdattelevat hiljalleen jouluun; kiirettä vältellen sopivan letkeässä tahdissa. Kirja muistuttaa joulun ihanuuksista, ja sen sivuilla on erilaisia, yllättävän helppoja ja toteutuskelpoisia vinkkejä joulun eri alueille niin koristeluun, lahjojen paketointiin kuin ruokien valmistukseen.

Moderni näkökulma kaupunkilaisessa joulussa on selkeästi tätä päivää ja avaa näkemään kaupungin yhteisen joulun. Kirja johdattaa lukijansa hienovaraisesti ja pakottamatta kohti joulun huipennusta, aattoa ja tarjoaa matkalle perinteisiä joululauluja ja joulutarinoita. Joulun kuvia -kirjassa nautitaan joulusta ja kaikista sen tuomista ihanista asioista. Joulu uskalletaan tehdä pieninkin asioin. Onneksi on joulu!

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510337134
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 49.26

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.