Kakkonen
19,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Kakkonen

Vuorinen, Juha

DikDek-sarjan kolmas osa, Kakkonen, jatkaa Juha Vuorisen mustien dekkarien tummanpuhuvaa voittokulkua. Nokimusta seikkailu ja Veljekset Vaselin -kirjojen jatko-osa ahdistelee kriminaalisella tavalla perinteisen dekkarin tyylilajia. 

Tapsa Mäkilä on siirtynyt vakituiseksi työntekijäksi Lars Underbergin asianajotoimistoon ja saanut erikoisen työtehtävän: huolehtia nuoren gangsterin turvallisuudesta. Tästäkään tehtävästä Mäkilä ei suoriudu ilman ilmiömäistä Händikäppers-sekopääduoa, joka haluaa järjestää suuren hevigoottikirkkokonserttikiertueen Euroopassa. Mitä Käppers sanoo löytäessään Louvren taidemuseosta aidon Mona Lisan? Saako Händi puhuttua Mäkilän kanssaan barcelonalaiseen homojen luksushotelliin? Mitä Händi ja Käppers tekevät prinsessa Dianan ja Dodi al-Fayedin käyttämässä parisängyssä? Mihin KRP tarvitsee Mäkilän sormenjälkiä, kun pakilalaisen autotallin seinästä saisi kymmenen sormenjälkeä - seinään niitatuista sormista? Entä miksi kirjassa yhtenään hoetaan: "Kyllä Kakkonen on niin ykkönen"? 

Pitäkää varanne: Kakkonen vastaa kaikkiin näihin hämmentäviin kysymyksiin täyslaidallisella tyylipuhtaita törkeyksiä ja huonon huumorin kukkasia. Jatko-osien pyhä tehtävä on päihittää kaikki edeltäjänsä niin hyvässä kuin pahassa, ja Juha Vuoriselta se onnistuu - jälleen kerran.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510339701
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.