Yölintu - lennetyt vuodet

Kontiainen, Vesa

Runsaat viisitoista vuotta sitten perustettu Yölintuyhtye nousi keulakuvansa Simo Silmun johdolla maineeseen vuonna 1996, kun bändi sai levytyssopimuksen esiinnyttyään Kesäillan valssi -tv-ohjelmassa. Kaksitoista vuotta myöhemmin keikkoja on takana reilut 2500, levyt ovat myyneet lähes puoli miljoonaa kappaletta ja jokainen iskelmän ystävä tunnistaa muun muassa hittibiisit "Liian suuri city", "Mä putoan" tai "Sitä saa mitä tilaa".

Yölintu-kirja on yhtyeen tarina soittajien itsensä kertomana. Pitkään uraan mahtuu paitsi musiikkia myös kommelluksia ja komiikkaa. Suunvuoron saavat lisäksi keikkajärjestäjät, fanit, kollegat ja muut yhtyeen taustavaikuttajat. Kirjasta löytyy täydellinen diskografia sekä runsaasti valokuvia vuosien varrelta.

Vesa Kontiainen on kirjoittanut aikaisemmin muun muassa Popeda-yhtyeen elämäkerran Popeda - Ilikeesti kiitää ja Poko-levy-yhtiön tarinan Poko - Aitoa suomirokkia.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510342817
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 78993

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.