Kiinalainen kissa

Waltari, Mika


"Ja sen oli hyvä ja kaikkein paras olla, sillä Lootuksensyöjät tietävät kaiken ja ovat nähneet kaiken ja ymmärtävät kaiken. Ja juuri sen tähden he tietävät, että kaikkein paras on istua ja uneksia ja imeä isoavarvastaan Sinisen tai Vaaleanvihreän Joen rannalla." Lootuksensyöjät tämän tietävät, mutta Mika Waltarin sadun päähenkilön, kauniin ja rohkean kullankeltaisen kissanuorukaisen täytyy matkustaa Laivojen Laivalla aina Pariisiin saakka ja takaisin kaiken nähdäkseen ja ymmärtääkseen.

Mika Waltarin tarina maailmaa kiertämään lähtevästä kissasta ilmestyi ensi kerran vuonna 1932 kokoelmassa Kiinalainen kissa ja muita satuja. Nyt tämä harvinaisen hyvin aikaa kestänyt keräilyharvinaisuus julkaistaan uudelleen kuvitettuna. Uteliaasta ja erikoisen pitkähäntäisestä kissasta kertova tarina on Mika Waltarin pidetyimpiä satuja, ja se on käännetty neljälle kielelle. Leena Lumpeen huumorintajuinen kuvitustyyli sopii erityisen hyvin kuvittamaan tätä ovelan filosofista matkasatua.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510343432
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.