Lyhyt historia lähes kaikesta - nuorille

Lyhyt historia lähes kaikesta - nuorille

Bryson, Bill

Mistä ihminen ilmestyi maapallolle? Kuinka itse maapallo syntyi? Ja jos oikein kunnolla kalenteria käännetään taaksepäin, pitää varmaan miettiä, mistä itse maailmankaikkeus sai alkunsa...

Suuria kysymyksiä, mutta ainakin tiedemiehet tutkivat kaikkea tätä. Osaako yksikään rikkiviisas tieteilijä kuitenkaan antaa vastauksia kielellä, jota lapsikin ymmärtäisi?

Lyhyt historia lähes kaikesta - lapsille on kirja, joka tuo pienen ihmisen lähemmäksi suurta tuntematonta: omaa maailmaamme ja sen miljoonien vuosien pituista historiaa. Hauska ja elävästi kuvitettu teos johdattaa avaruuden, kotiplaneettamme ja oman alkuperämme juurille tavalla, joka kannustaa ja innostaa tutkimaan lisää. Samalla nuorelle lukijalle tulevat tutuiksi niin tieteellinen tapa hankkia tietoa kuin kuuluisat mutta joskus hieman erikoiset tieteentekijät.

Teos on lapsille räätälöity laitos Bill Brysonin teoksesta Lyhyt historia lähes kaikesta, joka oli menestys myös Suomessa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510343869
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: N90

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.