Kalkkiviivoilla

Wickström

Voitettu hopea on tasan sama kuin hävitty kulta, tuumaa urheilulukiota käyvä Lassi Nyman. Kurjasti sujuneen kauden jälkeen hän ehtii jo mielessään hyvästellä juoksu-uransa, kunnes tuttu urheilutoimittaja esittelee hänelle Artturi Määttäsen, legendaarisen entisen huippuvalmentajan. Lassi pyörtää pyhän päätöksensä, vaikka tietää varsin hyvin, että edessä olisi vuosien rääkki kotimaisilla ja kansainvälisillä harjoitusleireillä - loputon taival kohti tulevia arvomitalikisoja.

Kun urheiluseuran drop out ja valmennusportaan persona non grata lyövät hynttyyt yhteen, virallisen liiton miehet ovat kauhuissaan. Lassinkin on pysähdyttävä vielä kerran ennen maalia vastaamaan itselleen, mikä hänet saa juoksemaan.

Kalkkiviivoilla on todenkarvas kertomus ammattiurheilun maailmasta. Jalkapallojoukkue FC Kynän perustajiin kuuluva Mika Wickström (s. 1965) sai vuoden 1998 urheilukirjapalkinnon romaanistaan Kunniakierros. Kalkkiviivoilla on hänen yhdeksäs teoksensa, joka tarjoaa myös runsaasti tietoa juoksulajien kuninkaitten tähtihetkistä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510344354
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: N84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.