Eino Grön: Elämäni laulut

Virmavirta, Jarmo - Kekki, Pertti

Suomen kansan palvoman Eino Grönin ensilevytyksestä tulee tänä syksynä kuluneeksi 50 vuotta, ja tammikuussa 2009 laulajalegenda viettää 70-vuotispäiviään. Pitkän uransa aikana hän on ehtinyt levyttää reilut 600 kappaletta, joista tunnetuimpia ovat "Seinillä on korvat" ja "Sä kuulut päivään jokaiseen". Grön on alati kyennyt uudistamaan tyyliään ja syventämään tangotulkintojaan sekä levyttänyt argentiinalaismuusikoidenkin kanssa. Iskelmä-Finlandian voitto heinäkuussa 2007 meni kirjaimellisesti "hyvään kotiin".

Eino Grön - Elämäni laulut perustuu laulajan rakkaimpiin kappaleisiin, jotka avaavat tietä Grönin elämänvaiheisiin ja valottavat suhdetta kotiseutuun, läheisiin, luontoon ja hengelliseen musiikkiin. Nelivärikuvitetun kirjan kuvitus koostuu muun muassa arkistomateriaalista sekä levynkansista. Grönin diskografian on koonnut professori Pertti Kekki.

Professori Jarmo Virmavirta (s. 1940) on tunnettu journalisti, joka on yhteiskunnallisten julkaisujensa ohella perehtynyt tangomusiikkiin. Eino Grönin pitkäaikaisena ystävänä hän tuntee perusteellisesti laulajan uran huiput ja suvannot.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510344460
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.