Johnny & Bantzo 2 Operaatio banana split

Nykänen, Harri

Johnny ja Bantzo saavat vaativan poliisitehtävän vähälti poikkeuksellisten poliisiominaisuuksiensa ja paljolti epäpoliisimaisen säteilynsä takia. Heidän on perustettava peiteyritys, jota käytettäisiin Pietarin mafian rahanpesurahojen kaappaamiseen yhteistyössä Venäjän poliisin kanssa. 

Ylimmän poliisijohdon mielestä Johnny ja Bantzo ovat oikeat miehet hoitamaan lain harmaalla vyöhykkeellä liikkuvan operaation junailun, varsinkin kun he ovat samalla otollisia syntipukkeja, mikäli hanke epäonnistuu. Johnny ja Bantzo saavat operaatioon avukseen Suomen ainoan tummaihoisen poliisimiehen. Bantzon oivalluksesta päätetään perustaa veroparatiisiyritys Neitsytsaarille. Johnny puolestaan keksii operaatiolle nimen: "Banana split". 

Bantzon mielestä uskottavuus vaatii vielä takuumiehen, jonka synnynnäinen ketkumaisuus haihduttaa viimeisetkin epäilyt. Niinpä Bantzo kiristää mukaan isänsä, joka on jättänyt perheen Bantzon ollessa kahdeksanvuotias. Ruotsiin häipyneestä isästä on kehkeytynyt ternimaitomiljonääri, jonka verokruunujen perässä on Ruotsin kuninkaallinen verovirasto ja Stockholms rikspolis. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510344637
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.