Kortit, kirjat & lehdet

Lammi, Outi

Lähes jokainen pääsee jossain elämänsä vaiheessa tekemään erilaisia pienjulkaisuja. Pitäisi lähettää kutsut häihin, luokkakokoukseen tai sukujuhlaan. Kenties hoidettavana on harrastusyhdistyksen lehden toimittaminen. Työn alla saattaa olla suvun historiikki tai pöytälaatikossa julkaisua odottava maailman paras dekkari.

Tilanne on tuttu useimmille, ja useimmat meistä tunnistavat myös puutteita osaamisessaan. Pelkkä tietokone, ohjelmat ja kattava fonttivalikoima eivät vielä riitä tekemään kenestäkään julkaisijaa, mutta tarvittavia taitoja voi aina opiskella. Tämä kirja on kirjoitettu juuri sitä varten!

Kirjassa käydään läpi vaihe vaiheelta opastaen erityyppiset projektit, joiden avulla lukija oppii hyvät perustaidot itsenäiseen tekemiseen. Kortit, kirjat & lehdet – tee julkaisuja Wordilla on välttämätön teos jokaiselle, joka tarvitsee neuvoja pienimuotoisen viestintä- tai julkaisuprojektin käytännön toteutukseen.

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510344699
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 61.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.