Korvatunturin keitto kuplii. sarjakuvia joulupukin valta

Vuori, Pekka

Korvatunturilla on tekeillä kummia. Pukin majapaikka tarvitsee kansainvälisyyttä ja sinne aiotaan hankkia ranskalaisia puutarhatonttuja. Keittiössä kokkia syytetään syrjinnästä, kun salin puolella tarjoillaan korvapuusteja mutta keittiössä korvatillikoita. Puurot ja vellitkin ovat menneet sekaisin – soitetaan vellikelloa, mutta tarjoillaan puuroa. Ja keittiömestarin Japanin-matkan jälkeen velliä on ruvettu syömään puikoilla! 

Pekka Vuoren veijarimainen, nelivärinen sarjakuvakirja on koko suvun joulupippuri. Hiippalakit ja punanutut seikkailevat, heittelevät vitsejä ja letkautuksia vähän vänkyrämäiseen malliin. Vuoren valkoparroissa on äijämäistä huumoria, joka liippaa läheltä vanhaa suomalaista juksautusperinnettä. Ehta kotimainen joulukirja siis! 

Pekka Vuori on menestyneimpiä kuvittajiamme. Jouluaihe on hänelle tuttu maailmalla hyvän vastaanoton saaneesta Korvatunturi-kirjasta sekä suosituista joulupostimerkeistä. Pekka Vuoren joulukuvilla on myös tehty Suomea tunnetuksi Japanissa. Korvatunturilla tuulee ilmestyy myös englanniksi samaan aikaan suomenkielisen laitoksen kanssa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510345276
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.