Painajainen piparitalossa

Vuorinen, Juha

Karkeakirjallisuuden hiomaton timantti, sanaparturi Juha Vuorinen, sädehtii entistä kirkkaampana uusimmassa salapoliisiromaanissaan! Painajainen piparitalossa kärrää lukijan Suomenlinnan luoliin ja vie 24 tunnin pärisevälle kiertoajelulle Le Mansin homoystävällisimpään hotelliin. 

DikDek-sarjan neljännessä osassa Tapsa Mäkilä päätyy isännöimään varsin erikoista taloyhtiötä, jonka huoltomiehinä häärää - mikäpä muukaan kuin monitoimikaksikko Händikäppers. Kaikki sujuisi varmasti ilman ongelmien häivääkään, ellei talon omistajalla olisi hieman arveluttava tapa valikoida vuokralaisiaan ja toinen huoltomiehistä jatkuvasti hokisi: "Mitä vittuu se mulle kuuluu, mitä mulle kuuluu." Tietysti sekaan mahtuu niin suolaisia kuin makeita hetkiä Annan kanssa. 

Jännityksellä odotamme... tai no helvettiäkö sitä tässä vaiheessa edes spekuloimaan. Kirja ilmestyy sitten kun kaikki putket on rassattu ja luolat nuohottu, eli joskus 2009. 

Kustantaja: Diktaattori
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510345993
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.