Tunne hevosesi

McBane, Susan

Hevosen käyttäytyminen ja psyyke uusimpien oivallusten valossa. Kattava ja runsaasti kuvitettu teos kaikille ratsastajille ja hevosen omistajille.

Miten hevosesi tarkastelee maailmaa? 

• Hoida ja kouluta hevosystävääsi oikein.
• Perehdy hevosesi luonteeseen ja persoonaan uusien oivallusten valossa.
• Tulkitse oikein hevosesi hörähdykset, luimistelut, turvalla tyrkkimiset ja talli- ja laiduntavat.
• Löydä apu ongelmia aiheuttaviin tilanteisiin ja vältä turha stressi.
• Opi lisää hevosen ja ihmisen välisestä viestinnästä molempien iloksi ja hyödyksi.

Hevosen ja ihmisen välinen suhde on kiehtova: parhaimmillaan hevonen on ihmisen ystävä ja kumppani, mutta se on myös omaehtoinen ja herkkä eläin. Hevoset eivät ajattele kuten me, vaan reagoivat myös odotuksistamme poikkeavalla tavalla. Tunne hevosesi on selkeä ja syvällinen tietokirja, joka vie lukijan hevosen psyyken ytimeen. Se auttaa hevosenomistajaa ja ratsastajaa ymmärtämään, kuinka hevonen ajattelee ja tarkastelee maailmaa. 

Selkeästi jaksotetut luvut ja havainnolliset värikuvat perehdyttävät hevosen lajityypilliseen käyttäytymiseen, tapoihin ja tarpeisiin. Kirja esittelee hevosen viettien mukaista toimintaa ja paneutuu oppimiskykyyn, aisteihin ja tyypillisimpiin ongelmia aiheuttaviin luonteenpiirteisiin ja tilanteisiin. Kirjan sivuille kootut erilliset laatikot tarjoavat uusinta täsmätietoa hevospsykologiasta. Oikea ja soveltuva hoito palkitsee hevosharrastajan monilla ilon ja onnen hetkillä. 

Susan McBanella on vuosien kokemus hevosista niin ratsastajana, opettajana kuin hevosten shiatsu-hoitajana. Hän on kirjoittanut yli 40 kirjaa hevosten hoidosta, käsittelystä ja psykologiasta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510347485
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 67.41

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.