Pata porisemaan

Ekström, Anna; Löf, Martin

Lähde makuseikkailulle patojen yltäkylläiseen, aromaattiseen maailmaan! Oppainasi ovat 101 houkuttelevaa valmistusohjetta eri puolilta maailmaa.

Pataruoka on edullista ja selkeää ruokaa, joka täyttää nälkäisenkin vatsan. Lisäksi se on mitä mukavinta seurusteluruokaa. Raaka-aineet voi pilkkoa hyvissä ajoin - loraus viiniä ja ripaus yrttejä maan ja maun mukaan, kansi padan päälle ja ruoka porisee kypsäksi kuin itsestään. Hitaasti hautuneessa padassa liha on mehevimmillään ja maut pehmeimmillään. Jos mukaan jaksaa leipoa pehmeän leivän, tulee liemi pyyhityksi viimeistä pisaraa myöten.

Resepteissä ovat mukana kaikki maukkaimmat pataklassikot gulassista burgundinpataan ja stroganoviin, jambalaijasta vatkuliin ja osso bucoon. Väriä antavat thaimaalaiset, intialaiset, kiinalaiset, etiopialaiset ja pohjoisafrikkalaiset maut ja mausteet. Kokeile vaikka etiopialaista watia tai istanbulilaista munakoisopataa!

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510347553
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 68.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.