Valinta

Sparks, Nicholas

Travis Parkerilla on elämässään kaikkea, mitä mies voi itselleen haluta: hyväpalkkainen työ eläinlääkärinä, rentouttavat harrastukset ja viihtyisä asunto Beaufortin pikkukaupungissa. Vaikka vakiintuneet ystäväpariskunnat alati naljailevat sinkkuna sinnittelevälle nautiskelijalle, Travis on elämäänsä tyytyväinen.

Eräänä iltana Travisin ovelle ilmestyy uusi naapuri, viehättävä punapää. Sangen tuohtunut Gabby Holland on varma, että Travisin vapaana kuljeskeleva rakki on tehnyt temppunsa hänen Mollylleen. Suuttumuksestaan toivuttuaan Gabby joutuu myöntämään, ettei Travis taidakaan olla aivan mahdoton tapaus. Travis puolestaan on jo vakuuttunut, että on tavannut elämänsä naisen.

Vaikka toisen miehen kanssa pitkään seurustellut Gabby lopulta suostuu kuuntelemaan sydämensä tuntoja ja päätyy Travisin omaksi, yhteinen onni ei kestä kauan. Travisin on uhmattava kaikkia todennäköisyyden lakeja ja toivottava mahdottomia. Onko hänen lopulta jopa petettävä rakkaansa luottamus?

Valinta on Nicholas Sparksin kolmastoista romaani, sydämen syvimpiä tuntoja hienovaraisesti kartoittava teos.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510347683
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.