Anna Abreu

Uusitorppa, Aino-Kuutamo

Anna Eira Margarida Mourão de Melo e Abreu syntyi Vantaalla helmikuussa 1990. Temperamenttinen tyttö hurmasi ympäristönsä jo taaperona paitsi suurilla silmillään, hymykuopillaan ja tummilla hiuskiehkuroillaan myös puheliaisuudellaan, musikaalisuudellaan ja sosiaalisella luonteellaan.

Anna aloitti viulunsoiton Itä-Helsingin musiikkiopistossa 7-vuotiaana muutettuaan äitinsä ja veljensä kanssa Portugalista Suomeen, ja hän opiskeli klassista musiikkia aina Idols-vuoteen 2006 asti. Vaikka finaalissa hevi vei lopulta voiton, Annalle ei käynyt huonosti: hän sai levytyssopimuksen Sony BMG:n kanssa, ja ensimmäinen pitkäsoitto Anna Abreu on myynyt huikeat, lähes 80 000 kpl. Keväällä 2008 Anna Abreu palkittiin Emma-gaalassa vuoden naissolistina. Lokakuussa julkaistavalta albumilta lohkaistu Vinegar singahti listaykköseksi heti ilmestyttyään.

Aakkoset Annasta Öisiin maanteihin kertovat 18-vuotiaan lukiolaisen ja nuorisoidolin elämästä ja hänelle tärkeistä asioista. F niin kuin Fanit, K niin kuin Koti, Q niin kuin Querido, R niin kuin Ruoka ja Ä niin kuin Äiti saavat omat tarinansa, niin myös harrastukset, laulaminen, manageri, vaatteet, ystävät - ja tietenkin Portugali.

Tarinat Annalta itseltään ja hänen lähellään olevilta ihmisiltä on koonnut ja kirjoittanut musiikkiin erikoistunut freelancetoimittaja Aino-Kuutamo Uusitorppa, joka on seurannut Annan uraa tiiviisti Idolsin koelauluista lähtien. Uusitorppa on muun muassa Suosikin vakituinen avustaja.

Runsaasti fanikuvia sisältävä kirja ilmestyy sekä kirjana että levy-kirjapakettina SonyBMG:n kanssa yhteistyönä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510349717
Ilmestymisvuosi: 2008

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.