Saranapuolelta

Wilenius, Henrik

On Jessen 18-vuotissyntymäpäivä. Huomenna odottaa lähtö parhaan ystävän kanssa Interrail-matkalle. Tänään Jesse on päättänyt kertoa Aleksille asian, joka on tehnyt tuloaan jo kauan: "Aleksi, minä olen homo." Sen voi kertoa monella eri tavalla, mutta mikään hetki ei tunnu olevan sopiva eikä mikään tapa oikea. Tavoite toteutuu hetkenä joka on väärä ja tavalla joka on huono. Jessen pahimmat pelot näyttävät käyvän toteen; ehkä ystävyyden varaan ei voinutkaan laskea tätä kaikkea.

Henrik Wilenius debytoi huomiota herättäneellä klubisukupolven kuvauksella Levottomuuden loppu vuonna 2001. Saranapuolelta on hänen esikoisromaaninsa, joka vakuuttaa lukijansa luontevalla nuortenmiesten arjen kuvauksella. Humoristinen ja todenmakuinen perheen ja ystävien välinen huulenheitto ja kevyt kesäillan odotusten täyttämä tunnelma toimivat taustana Jessen epätiedon ja ahdistuksen tunteille tässä aiheeltaan ja käsittelytavaltaan harvinaislaatuisessa romaanissa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510350430
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.