Punainen pukee teitä

Durbiamo, Lucie

Pikku Punahilkka rakastuu suteen ja etana naista esittävään kivipatsaaseen. Isä tappaa tyttärensä rakastajan, ja jänis vaihtaa merirosvojen kanssa sievän neitokaisen vankina olevaan puputyttöystäväänsä. Villistä lännestä matkataan renessanssihoviin ja ökykekkereille, sydämestä toiseen...

Punainen pukee teitä koostuu seitsemästä lyhyestä, kummallisesta, julmasta, koomisesta, kauniista ja mutkikkaasta rakkaustarinasta. Durbiano kertoo ikuisesta aiheestaan sadunomaisesti ja intertekstuaalisia viittauksia viljellen, teemaa varioiden.

Durbianon rakkauslaulu on kuvitettu kauniisti ja kirkkailla väreillä kuin lastenkirja. Alluusioista Punahilkkaan ja Liisaan Ihmemaassa huolimatta sarjakuvien sisällöstä kuitenkin huomaa, että ne on suunnattu aikuisille. Angoulemessa palkittu Durbiano kuvaa albumissa tunteidemme sekamelskaa ainutlaatuisen aistikkaasti ja hauskasti. Punainen pukee teitä on lastenkirjoja aiemmin kuvittaneen Durbianon (s. 1969) ensimmäinen suomennettu teos.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510350669
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.