Apinamorsian

Närhi, Harri

Keski-ikäinen mies herää sairaalassa eikä tiedä omaa nimeään. Hänen päästään ovat pyyhkiytyneet ihmiset, tapahtumat ja muistot. Minne maailma katosi?

Toisessa ajassa ja paikassa intiaaninuorukainen lähtee ensimmäiselle ketsaalinsulkien pyyntiretkelleen.

Mies saa kuulla olevansa Lauri Kurki, valokuvaaja.

Intiaaninuorukainen Toia, joka metsästää veljensä ja enonsa kanssa, löytää apinoiden kanssa eläneen pienen tytön.

Kun Kurki pääsee sairaalasta kotiin, hänen on ryhdyttävä nousemaan portaita mielensä tyhjästä kellarista. Hänellä on ollut vaimo ja tytärpuoli, ja hän on käynyt kuvausmatkalla Meksikossa.

Viidakossa kulkevalle Toialle selviää, että tyttö on Sulkakäärmeen morsian, joka on vietävä Kaivojen Kaupunkiin, Valon Juhlaan.

Kurjen alitajunnasta alkaa kummuta yhä uusia kuvia, joita hän ei välttämättä haluaisi katsella. Mutta ovatko ne totta? Vai onko hän kuin Liisa Ihmemaassa, putoamassa peilin lävitse toiseen todellisuuteen?

Harri Närhin viides romaani vie arvaamattomalle maaperälle, aivosähkökäyrien rajaseudulle, jossa joku on olemassa täällä, vaikka jonkun toisen elintoiminnot toisaalla ovat jo lakanneet. Kumpi kuvitelma on tosi aivoinfarktin pelottavalla kartalla? Ja mikä on Sulkakäärme? Tai kuka?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510351055
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.