Voittajan tarina

Tuomola, Pauliina

Millainen on voittajan tarina? Ennätysmäärä hakijoita. Esiintyjien ennätyskorkea taso. Ennakkosuosikkeja. Riemua ja pettymyksiä. Huimia suorituksia. Mutta ennen kaikkea, valtavat paineet.

Suomalaiset ovat todella ottaneet Idols-formaatin omakseen. Televisiokisa oli hitti jo vuonna 2003 ja sen jälkeen ohjelma on noussut seuratuimpien ohjelmien kärkeen. Nyt meillä haetaan kuumeisesti jo neljättä idolia. Jatkuuko Ari Koivusen Idolsiinkin tuoma hevibuumi vielä tänä vuonna? Vai tuoko pop-henkisyys voiton tällä kertaa?

Järjestyksessään toisessa Suomen Idolsissa kertovassa kirjassa paljastuu, millaiset eväät voittamiseen vaaditaan ja kurkistetaan kulissien taa. Millaisen ihmisen lahjakkuus riittää ja pää kestää rankan myllytyksen läpi?

Toimittaja Pauliina Tuomolan kirjoittama Ari Koivunen - Karaokebaareista hevilavoille ¿kirja julkaistiin kesällä 2007. Radiotyön lisäksi Tuomola kirjoittaa muiden muassa Kauppalehteen, Sueen ja Rumbaan. Aiemmin hänen työtään on seurattu Radio Cityssä, Suosikissa, Infernossa ja Suomi Finland Perkeleessä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510352007
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 78.893

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.