Kirjanpito, tilinpäätös ja tilinpäätöksen tulkinta

Leppiniemi, Jarmo; Kykkänen, Tapani

Kirjanpito, tilinpäätös ja tilinpäätöksen tulkinta -teos selvittää kirjanpidon periaatteita ja niiden välisiä suhteita. Kirjassa käydään läpi kirjanpidon käsitteitä, tekniikkaa sekä jaksottamisperiaatteita ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin. Mukana on konkreettisia esimerkkejä, jotka helpottavat asioiden omaksumista ja yhdistämistä todelliseen yritystoimintaan. Tilinpäätösinformaatiota tarvitaan erilaisissa päätöksentekotilanteissa. Kirjanpidon ja tilinpäätöksen laatimisen lisäksi kirjassa perehdytään tilinpäätöksen lukemiseen ja analysointiin: mitä tilinpäätöksen luvut kertovat yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta?
Kirjanpito, tilinpäätös ja tilinpäätöksen tulkinta on kirjanpidon opiskelijan perusteos. Se antaa vahvan pohjan laskentatoimen jatko-opintoihin ja asiantuntemuksen kehittämiselle työelämässä. Runsaat ratkaistut esimerkit tekstin lomassa sekä harjoitustehtävät kirjan lopussa tukevat ja syventävät opittua.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510352496
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 69.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.