Äidit ja aikuiset tyttäret- Matkalla ymmärrykseen

Vainikainen, Tuula

OVATKO ÄIDIT TYTTÄRIÄ HANKALAMPIA? 

Kaikki naiset ovat äitiensä tyttäriä niin hyvässä kuin pahassa. Äiti rakastaa ja huolehtii, mutta myös hallitsee ja on ikuinen harjoitusvastustajamme. Viimeistään äidin kuolema tuo eteen lahjomattoman peilin: irtipäästäminen on vaikeaa erityisen läheisissä, mutta yhtä lailla hankalissa suhteissa. 

Tämä kirja auttaa tyttäriä ymmärtämään äitiensä ristiriitaistakin toimintaa ja tunnistamaan sukupolvien ketjun merkityksen. Antamalla anteeksi voimme oppia iloitsemaan saamastamme hyvästä ja elämään kiitollisina omaa elämäämme. 

Kymmenien tyttärien kertomukset todistavat moninaisesta äiti¿tytär-suhteesta hyvine ja vaikeine hetkineen, katkerine muistoineen sekä voimauttavine oivalluksineen. 

Tuula Vainikaiselle (s. 1958) myönnettiin Vuoden tiedetoimittaja -palkinto vuonna 2010 innostavasta ja monipuolisesta toiminnasta toimittajana, tiedottajana ja kouluttajana. Vainikainen tiedetään erityisesti lääketieteen kansantajuistajana. 

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510354476
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 14.8

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.