Pieniä voittoja 4 - kukin parhaansa mukaan
Ei saatavilla

Pieniä voittoja 4 - kukin parhaansa mukaan

Larcenet, Manu

Telakka suljetaan, Marcosta on tullut isä, Marcon äiti opettelee elämään yksin... Pienistä asioista, ainutlaatuisista hetkistä, arjen iloista ja suruista Larcenet maalaa tavallisen, epätäydellisen ja tutunomaisen miehen muotokuvan. Albumin päähenkilö on niin aidonoloinen, että hänen elämänsä tuntuu todella eletyltä.

Pieniä voittoja -sarjan päätösosassa Marcolla on vähemmän sisäisiä ongelmia mutta sitäkin enemmän sulateltavaa ja suuria kysymyksiä poliittisesta tilanteesta, jossa kovat arvot jyräävät. Marco pohtii paikkaansa yhteiskunnassa, joka tuntuu joka tapauksessa toimivan omien lakiensa mukaan - pysyimmepä me perässä tai emme. Sarjan kuluessa kypsynyt Marco havainnoi, toteaa, kuuntelee ja etsii omaa tietään.

Kukin parhaansa mukaan on ranskalaisen nykysarjakuvan kauneimpia helmiä, jonka henkilöhahmoihin kiintyy helposti. Yksinkertainen ja monimutkainen yhdistyvät albumissa tavalla, joka ei jätä lukijaansa kylmäksi. Larcenet näyttää jälleen, kuinka ihmiset elävät menneisyytensä usein ahdistavankin painon alla mutta unelmiaan ja runoutta unohtamatta - kukin parhaansa mukaan.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510354872
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 853

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.