Gene Vincent: Race with the Devil
Ei saatavilla

Gene Vincent: Race with the Devil

Farren, Mick

Gene Vincent oli rock’n’rollin alkuperäinen paha poika. Hänen musiikkiaan sensuroitiin ja sitä kiellettiin soittamasta. Hänen esiintymisensä päättyivät kaaokseen, hän hajotti hotellihuoneita, kun Keith Moon oli vielä koulupoika, ja hänen yksityiselämänsä oli viinan, pillereiden, aseiden ja naisten täyttämä taistelutanner. Vincentin prätkäonnettomuuden rampauttama, mustaan nahkaan verhoutunut hahmo määritti yhden rockmusiikin visuaalisen arkkityypin. Ilman 36-vuotiaana kuollutta Vincentiä meillä tuskin olisi ollut sen enempää Jim Morrisonia, Sid Viciousta kuin Marilyn Mansoniakaan.

Vincent kiersi 1960-luvun alussa runsaasti Euroopassa. Hänen musiikkinsa ja kärsivän kapinallinen persoonansa teki erityisen suuren vaikutuksen brittiläiseen teddy boy -kulttuuriin, mistä "Be-Bop-A-Lulan" ja "Bluejean Bopin" sanoma levisi 70-luvun lopulla kiinteäksi osaksi myös suomalaista rock’n’roll-alakulttuuria.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510355572
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 78993

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.