Uusi aamu

Steel, Danielle

Luonnonkatastrofi järkyttää neljän ihmisen elämän raiteiltaan.

Tarina uusista aluista sekä mahdottomalta näyttävästä rakkaudesta.

Lämpimänä toukokuisena iltana San Franciscon kerma on kokoontunut hyväntekeväisyystilaisuuteen Ritz-Carlton hotelliin. Kesken juhlinnan maa alkaa täristä ja koko kaupunki joutuu sekasortoon.

Kaaoksen keskellä Sarah Sloane, miljonäärisijoittajan vaimo, joutuu seuraamaan miten hänen ylellinen ja etuoikeutettu maailmansa tuhoutuu pirstaleiksi. Grammy-palkinnon voittanut laulaja Melanie Free pääsee hetkeksi irti omasta tähtiroolistaan ja renttumaisesta poikaystävästään, ja ansioitunut valokuvaajakonkari Everett Carson kohtaa naisen, jota hän on etsinyt koko ikänsä.

Heidän kaikkien kanssa ystävystynyt nunna Maggie Kent tekee parhaansa auttaakseen loukkaantuneita ja kodittomaksi jääneitä, ja samalla hän antaa viisaita neuvoja Sarahille, Melanielle ja Everettille. Kun kaupunki päivien kuluttua alkaa toipua, jokainen heistä joutuu suurten muutosten ja vaikeiden päätösten eteen.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510358320
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 84.5 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.