Vain tänne asti yltää maailma

Jaatinen, Pekka

Norjan Ruija, Kiberg, Jäämeren ranta, sotavuosi 1942. Norjassa eletään saksalaismiehityksen aikaa. Kibergissä on rannikkotykistön linnake, jota johtaa sadistinen yliluutnantti Wittmer.

Saksalaiset pyrkivät hallitsemaan pelolla. Julmuuksien kohteeksi joutuvat jopa omat sotilaat, venäläisistä sotavangeista puhumattakaan. Tykistölinnake pystyy valvomaan varsin laajaa aluetta ja on siksi strategisesti tärkeä.

Suomalaiset Antti ja Solomon ovat kalastajia. Heidän apunaan työskentelevät myös Antin tytär Annukka ja Solomonin naisystävä Elle. Antti ja Solomon ovat ryhtyneet vastarintamiehiksi. Elle on Antin ja Solomonin kanssa samassa juonessa, mutta Annukka on Antin tahdosta onnellisen tietämätön toiminnasta. Annukka ryhtyy jopa heilastelemaan Wittmerin kanssa, mikä puolestaan avaa Antille ovet linnakkeeseen ja "ystävyyteen" Wittmerin kanssa.

Antti luo suunnitelman linnakkeen tuhoamisesta. Neuvostoliittolaiset hyväksyvät suunnitelman ja se päätetään toteuttaa heidän kouluttamiensa norjalaisten ja suomalaisten desanttien avulla.

Kun rähäkkä alkaa, ovat kaikki hengenvaarassa...

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510362556
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.