Saniaislehdon salaisuudet

Närhi, Kati

Saniaislehdon salaisuudet on herkullinen uutuusalbumi, jonka lettipäiseen, töpselinokkaiseen sankarittareen toivoo sukulaistyttönsäkin samastuvan. Salaliittoteorioita kehittelevä Agnes tutkii mysteereitä pitkin kotikaupunkiaan Planktonia, joka topograltaan muistuttaa kovasti ihmisaivoja.

Albumi koostuu yhdestätoista tarinasta, joiden taustalla häälyy Agnesin vanhempien arvoitus. Agnes ei tiedä vanhemmistaan juuri mitään; isoisästä hän on nähnyt jalat valokuvassa. Orpotyttö asuu mummonsa kanssa, joka vastaa kiusallisiin kysymyksiin heittämällä humpaksi.

Onneksi teinitytön arki on täynnä pienempiäkin ongelmia: Nikke Knatterton -tyylisellä suoruudella selvitetään paitsi apteekkarin biologiset tutkimusretket myös alusvaateputiikin omistajan todellinen minä. Närhen kynänjälki on yhtä konstailematonta kuin Agnes itsekin, ja värimaailma vaihtuu taiten tunnelman muuttuessa absurdista aina vain hassummaksi.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510363164
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.