Taivaan paino
Ei saatavilla

Taivaan paino

Honkapää, Päivi

Jarren, vernalainen velho ja varas, pakenee pahamaineisesta kaivosvankilasta. Avukseen hän saa vanginvartijan Bargasin, jota kiehtovat tarinat Sabahanin salaisen kirjaston aarteista ja Vernan kaupunkia hallitsevasta varkaiden killasta. Kaksikko aloittaa taivalluksensa läpi tuhkaksi palaneen maan tavoitteenaan jättää vihamiehensä taakseen niin pian kuin mahdollista. Samaan aikaan äänetön ja epätoivoinen tuuli, Etsijä, haravoi Sabahanin erämaita muistaakseen menneisyytensä ja löytääkseen miehen, joka tuntee hänet nimeltä.

Mitä pidemmälle matkalaiset ehtivät, sitä väistämättömämmin heidän haarautuneet polkunsa kiertyvät yhteen. Vernan kaupunki on kuitenkin unohtanut kasvattinsa ja miltei kuollut. Sama kohtalo uhkaa Etsijää. Jarren saa eteensä haasteen, joka panee hänet aukomaan ovia, jotka hän vannoi sulkeneensa iäksi.

Kiitetyn ja palkitun fantasiatrilogian päätösosa lumoaa kauneudellaan ja herkkävaistoisuudellaan. Ennen kaikkea se on väkevä tarina rakkaudesta: sen jatkuvuudesta, pysyvyydestä ja katoavuudesta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510367193
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.