Ekoloogiset

Pedrosa, Cyril

Kesän ehdoton sarjakuvatapaus on suomennosvalikoima Ekoloogiset ranskalaisen Cyril Pedrosan kahdesta omaelämäkerrallisesta albumista. Pedrosa kuvaa hauskasti ja itseironisesti tiedostavaa ekohenkistä perhettä, joka ostaa reilun kaupan tavaraa, haaveilee maallemuutosta, valitsee mieluummin nuhruisen pyykin kuin tehopesuaineen ja yrittää löytää hyvät puolet käsiin hajoavasta perulaisesta luomupuuvillakassista.

Ei ole helppoa olla hyvä ihminen välinpitämättömässä maailmassa. Omien pikku perhehuolien lisäksi harteilla lepää planeetan tulevaisuus. Nasevissa sivun tai parin mittaisissa episodeissa isot kysymykset kääntyvät arjen valinnoiksi ja pieniksi totuuden hetkiksi. Moraalinen ristiriita voi piillä vaikkapa lisäaineita pursuavissa säilykenakeissa, jotka salaperäisesti ilmestyvät luomutuotantoa kannattavan terveysintoilijan ruokakaappiin. Kun säästää vettä eikä halua käyttää klooria, lasten uima-allas voi yllättäen muuttua erinäisten elämänmuotojen kasvualustaksi. Ja puutarhanhoidossa vaihtoehtoja on vain kaksi: myrkytä tai kitke.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510378144
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 85361

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.