Hei hei, Luppis
Ei saatavilla

Hei hei, Luppis

Chaud, Benjamin

Luppis on pullea pehmokani. Se on saanut nimensä , kun sen korvat eivät sojota suorassa niin kuin muilla pupuilla, vaan lupsuttavat löysinä. Pojan mielestä Luppis on ihan kiva, muttei kovin välkky, ja leikeissäkin se on surkea. Ennen he olivat parhaat ystävät, mutta enää poika ei ole mikään vauva… Eihän kukaan iso lapsi leiki noloilla leluilla? Niinpä poika päättää vapauttaa kanin luontoon, vie sen keskelle metsää ja sitoo puuhun kiinni – muuten pupu loikkisi kiltisti kotiin hänen perässään. Askel askeleelta pojan huoli kasvaa. Apua! Miten Luppis pärjää ypöyksin suuressa vaarallisessa metsässä?

Pojalla on pehmopupu nimeltä Luppis. Se on ihan kiva, mutta ei siitä ole leikkikaveriksi. Eihän se osaa pelata edes jalkapalloa! Poika päättää hankkiutua pupusta eroon ja vie sen metsään. Mutta Luppis ei halua olla villikani, vaan roikkuu pojassa kiinni kuin takiainen. Lopulta hänen on sidottava se puuhun. Poika kääntyy kotia kohti, mutta huoli pupusta painaa mieltä. Selviääkö Luppis yksin suuressa metsässä? Hän palaa takaisin, mutta Luppista ei näy missään. Mihin pieni pupu on karannut? Pojan ei auta muu kuin ruveta etsimään. Ihastuttava kuvakirja ystävyydestä ja pienen pojan kasvamisesta!

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510378151
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 85.22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.