Puolikuu nousee

Cussler, Clive

Vuonna 327 muuan roomalainen kaleeri onnistuu pääsemään pakoon merirosvojen hyökkäystä ja pelastamaan erityisen arvokkaan lastinsa. Vuonna 1916 brittiläinen sotaalus räjähtää salaperäisesti sirpaleiksi ensimmäisen maailmansodan kuohuissa Pohjanmerellä. Kuinka tapaukset liittyvät tämän päivän uutisointeihin arvokkaiden moskeijoiden tuhoisista räjähdyksistä Turkissa ja Egyptissä?

Merentutkimuslaitos NUMA:n johtaja Dirk Pitt, jolla on parantumaton taipumus joutua huimapäisiin seikkailuihin, aikoo ratkaista historiallisen arvoituksen. Arkeologisissa kaivauksissa Turkista ja Israelista löydetyt roomalaisesineet yhdistyvät pelottavalla tavalla fundamentalistiseen ääriliikkeeseen, joka uhoaa palauttavansa Ottomaanien valtakunnan loiston. Ja mikäli ammoin kadonnut arvoituksellinen lastiluettelo näkee päivänvalon, maailmanhistoria mullistuu peruuttamattomasti...

Dirk Pitt ei aikaile panna toimeksi. Yhdessä kovanyrkkisen partnerinsa Al Giordinon kanssa hän on alati valmis uusiin, mahdottomilta tuntuviin haasteisiin! Puolikuu nousee on klassinen seikkailuromaani, jossa kiehtovat historialliset ainekset sulautuvat luontevasti uskomattomiin juonenkäänteisiin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510380932
Ilmestymisvuosi: 2011
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.