Merkki ja muita novelleja
Ei saatavilla

Merkki ja muita novelleja

Aro, Tuuve

Aron novelleissa ihmiset ovat yksin toistensa kanssa, keskellä tapahtumia jotka ovat merkillisiä ja merkityksellisiä.

Menin käärön luo ja nostin sen syliin. Se oli yhtaikaa kevyt ja painava. Se pysyi hiljaa koko matkan kotiin. Kotona laskin sen keskelle keittiön pöytää. Katselin sitä. "Ehkä se on merkki", ajattelin. "Minulle tarkoitettu." Sen kasvot olivat edelleen vaaleanpunaiset, mutta posket vähän sinersivät. Menin olohuoneeseen ja jatkoin television katselua.

Tuuve Aron (s. 1973) kolmannen novellikokoelman pitkässä nimitarinassa erikoislaatuinen nainen tekee roskalaatikon luona erikoislaatuisen löydön. Samaan aikaan toisaalla. Eetu juuttuu päiväkodin pihalla päästään kiinni kiipeilytelineeseen. Isä lähtee ratkaisevalle purjehdusretkelle mukanaan perhe ja pullo. Pete panee korismatsin tiimellyksessä kätensä väärään, oikeaan, paikkaan. Maatessaan kellarin lattialla suolakurkkuliemessä nainen tietää mitä tekisi loppuelämällään. Mutta miksi äiti on teljetty aamutakissa parvekkeelle?

Aron novelleissa ihmiset ovat yksin toistensa kanssa, keskellä tapahtumia jotka ovat merkillisiä ja merkityksellisiä. Hänen tarinoidensa absurdi huumori ja viisto tragiikka ovat saavuttaneet suosiota myös saksankielisinä käännöksinä.

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510398364
Ilmestymisvuosi: 2006
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.