Prinssi Ahava ja valtaistuimen salaisuus

Sinervo, Helena

Vauhdikkailla juonenmutkilla ja hauskalla sanailulla ladattu saturomaani Prinssi Ahavasta ja hänen puhuvista eläinystävistään, joiden varassa on Pataranian niemimaan tulevaisuus.

Prinssi Ahava herää rannalta likomärkänä ja päässä verinen kuhmu. Ympärillä liehuu seitsemän koiranhäntää. Jokin on mennyt pieleen, mutta mikä? Toivottavasti pojan muisti palaa pian! Hän on matkalla Kiirastulten kurun luostariin etsimään biologista äitiään. Sen jälkeen on kukistettava keisari Kalmanheimo, ja vieläpä ilman Mahtiriipuksen apua. Onneksi ovelia ratkaisuja on tarjoamassa tuttu hassu joukko: ylimielinen kissa, yksinkertainen possu, sanoja kääntelevä pukki ja varjoliitoa harrastava kuningatar.

Helena Sinervo on kirjoittanut kymmenen runoteosta, kaksi romaania sekä Prinssi Ahavasta kertovat saturomaanit. Kirjailijan työ on palkittu useasti, mm. Finlandia-palkinnolla romaanista Runoilijan talossa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510399217
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.