Varkaiden kuningas (Nummelan ponitalli)
Ei saatavilla

Varkaiden kuningas (Nummelan ponitalli)

Jalo, Merja

Laukkakisa, jossa kaikki on pelissä.

Nummelan ponitallin ratsastajalahjakkuus Repe osallistuu Italian suurimpaan ja vaarallisimpaan hevoskilpailuun, Palio di Siennaan.

Taistelu varastetusta Kafkasta jatkuu ja vie Repen yhä vaarallisempiin haasteisiin. Mafian mahtimies, Stefano Provenzano, lupaa hevosen Repelle takaisin vain Palio di Siennan laukkakisan voitosta. Repellä on kokemusta, mutta voiko hän menestyä uhkarohkeassa kisassa, johon Saalistajakin on laittamassa oman jokerikorttinsa. Kisasta tulee ennenäkemätön ratsastuksen taidonnäyte. Ja vain voitto ratkaisee...Nummelan ponitalli sarja lumoaa lukijasukupolven toisensa jälkeen vauhdilla, jännityksellä ja ratsastuksen riemulla.

Merja Jalo on kirjoittanut Nummelan ponitalli -sarjaa jo yli 30 vuoden ajan. Jalolla on myös omaa kokemusta hevosista: kirjailijan lapsuudenkotiin tuli ensimmäinen hevonen hänen ollessaan 8-vuotias ja aikuisena kilpahevosten kasvatuksesta tuli elämäntapa omalla ravitallilla. Jouduttuaan hevosonnettomuuteen Jalon on täytynyt luopua omista hevosista, mutta hevoset ovat aina kirjailijan sydäntä lähellä

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510414552
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: N84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.