Lotus Blues

Ohlsson, Kristina

Ohlsson kovaksikeitetyn jännärin maailmaan

Kaksiosaisen sarjan aloittaa romaani helteessä hehkuvasta Teksasista, toinen osa julkaistaan syksyllä 2016

Martin Benner on teksasilainen asianajaja joka rakastaa haasteita, mutta nyt hän näyttää olevan mahdottoman edessä. Hänen puheilleen tulee mies joka haluaa, että hänen sisarelleen tehdään oikeutta. Ennen kuolemaansa sisar ehti tunnustaa murhanneensa viisi ihmistä. Veli ei usko että hänen sisarensa, Teksasiin au pairiksi tullut ruotsalaistyttö, olisi kuunaan tappanut ketään. Tutkiessaan tapausta Martin Benner sotkeutuu rikosvyyhteen jonka langat haarautuvat Teksasin Eurooppaan saakka.

Kristina Ohlsson (s.1979) on Lähi-Itään ja Euroopan turvallisuuspolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt turvallisuuspoliittisena analyytikkona Ruotsin poliisihallituksessa sekä Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ:n) analyytikkona Wienissä. Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa Nukketalon kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Hän on ollut vapaa kirjailija vuodesta 2012. Kristina Ohlsson asuu Tukholmassa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510415177
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.