Eläinten vallankumous (pokkari)

Orwell, George

KLASSINEN TUTKIELMA VALLAN VÄÄRINKÄYTÖSTÄ
Majuri-karju vakuuttaa Willingdonin Kartanon eläimet vallankumouksen välttämättömyydestä ja ne käyvät juopottelevan isäntänsä Jonesin ja hänen julmien renkiensä kimppuun. Juhannusaattona leimahtava vallanmumous on hetkessä ohi ja eläimet ryhtyvät itsenäisesti hoitamaan valtaamaansa maatilaa. Vähitellen sikojen luonnollinen viekkaus otaa mittaa jopa ihmisen ahneudesta, ja uuden aikakauden teeseistä on jäjellä ainoastaan tuntemattomaksi rusikoitu lause: ’’Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta toiset eläimet tasa-arvoisempia kuin toiset.’’
Orwellin vuonna 1945 julkaistun veitsenterävän poliittisen satiirin sanoma on ajattoman pelottava vielä tänäkin päivänä.
George Orwell (1903-1950) oli englantilainen kirjailija, lehtimies ja omaperäinen kriitikko. Kepeän sadun muotoon puettu, totalitarismia irvaileva Eläinten vallankumous perustuu tekijän henkilökohtaiseen ideologiseen pettymykseen.

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510417874
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen29
Rosebud Citycenter5
Rosebud Maria3
Rosebud Tiedekulma2
Rosebud Kaivopiha5
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.