Sydämenmurskajaiset

Ahonen, Markus

Kaksi iltaa, kaksi kohtalokasta uintiretkeä. 

Vuonna 1987, konfirmaationsa aattoiltana, syvästi rakastunut 15-vuotias poika lähtee yöuinnille. Huomenna hän ja hänen ensirakkautensa saisivat naimaluvan. 
Vuonna 2015 maailmalla rikastunut Karl Bellman, 43, palaa salaa vuosien jälkeen Helsinkiin. Tehtävä on melkein valmis ja hän päättää karistaa vuosien muistot merenlahdessa Vuosaaren edustalla. 

Molempien yöuinti jää viimeiseksi. Erilliseltä näyttävät tapahtumat paljastuvat pian monipolvisen murhasarjan osiksi - sen tutkiminen vie Helsingin poliisilaitoksen väkivaltaosaston rikosylikonstaapeli Markku Isakssonin yhteiskunnan eri kerroksiin: vauraisiin esikaupunkeihin sekä Vantaan ja Kallion seudun koville kaduille. 
Toisaalla Syyrian piiritetyssä Homsissa, Baba Amrin rikki pommitetussa kaupunginosassa, panttivanki opettaa vartijalleen pelin, johon tarvitaan vain musta pallo, punainen pallo ja paljon irtokiviä. 

Voiko rakkauden voima päihittää kuoleman? Usean kuoleman? Kuinka monta? 

Sydämenmurskajaiset on Markus Ahosen neljäs ja tähän mennessä kunnianhimoisin Isaksson-dekkari. WSOY julkaisee toukokuussa paranneltuina pokkareina paljon kiitosta keränneet kolme ensimmäistä kirjaa: Meduusa, Palava sydän ja Jäljet. Kaikissa romaaneissa yhdistyvät pohjoismaisten dekkarien vauhdikkaat juonenkäänteet tarkkaan Helsingin kuvaukseen.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510420058
Ilmestymisvuosi: 2016
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.