Olemisen porteilla (pokkari)

Enqvist, Kari

Tieto-Finlandialla palkittu menestysteos

Mitä on aine, mitä henki? Voiko tietoisuutta selittää alkeishiukkasten avulla? Moderni fysiikka kohtaa kiehtovasti ihmisen tietoisuuden ja havaintomaailman.

Palkitussa ja kiitetyssä teoksessaan tieteen taitavana popularisoijana tunnettu kosmologi Kari Enqvist kertoo tietoisuuden ja havaintomaailmamme rakentumisesta. Enqvist tarkastelee tietoisuuden olemusta paitsi persoonalliseen tapaansa myös yleistajuisesti uuden fysiikan näkökulmasta. Hän ottaa rohkeasti kantaa paljon keskustelua herättäneeseen ajatukseen tietoisuudesta kvantti-ilmiönä: "Olemassaoloon ei liity syvää filosofiaa. Se on pohjimmiltaan fysiikan kysymys. - - Seitsemänkymmentä vuotta filosofointia voidaan sivuuttaa, kun fysiikka paljastaa, miten arkipäiväinen, klassista fysiikkaa totteleva maailma kasvaa esiin kvanttimaailmasta."

Kari Enqvist on palkittu kosmologian popularisoija ja tieteen lähettiläs, häikäisevä kirjoittaja ja itsensä likoon paneva ajattelija. Vaikeatkin asiat hän havainnollistaa sekä riemullisin, hilpein että piikikkäin sanankääntein.

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510421888
Ilmestymisvuosi: 2014
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.